torsdag 2 april 2009

Igår och idag!

Hej hej.

Som rubriken antyder, så börjar vi dagens logg med en tillbakablick från igår.
Första April va det, och många järn i elden hade vi.
Jag jobbade natten mot onsdag, och fick därmed sova lite längre än övriga familjen. Efter förmiddagens bestyr här hemma, så åkte vi in till Avesta, för att söka presenter till Lukas och farsan. Lukas har nyligen fyllt 5, och farsan fyllde 60 igår, 1/4.
Vi åkte sedemera ut till mina föräldrar, för att fira gubben lite grann. Det blev middag (tyvärr på tok för sent, ca 20.00), och efter det så tog vi fram en flaska whiskey, och avrundade dagen med sprit och musik. För Jennys del blev det nyktert värre, då hon inte vill riskera bebisens hälsa. (Klok mamma det där).
Natten blev väl lite av en besvikelse, då man blev tvungen att sova på såna där eländiga gäst-sängar. Eller heter det pest-sängar?
Hur som helst, så vaknade jag med ryggont strax innan halv åtta i morse. Då hade Oliver slagit upp sina klarblå, och ville ut till farmor, som jag hörde stökandes med frukostbestyr. Men icke, pappa ville allt vakna till lite först, så vi myste lite i sängen tillsammans. Vid halv nio sa vi god morgon till övriga i huset. Jenny slummrade dock vidare till runt halv tio.
När frukosten va över började vi göra oss i ordning, för att åka till förseningskassan, och undersöka hur det ligger till med föräldrapenning. Det gäller att vara ute i god tid, när man har med dem att göra. Väl hemma va vi ute och njöt av det vackra vädret och vårvärmen. Tror vi hade runt 15 grader varmt hemma idag. Känns som evigheter sen det va värme av det slaget.
Nu sitter vi i soffan, för att fira vår 4:e årsdag, lite i efterskott. Det blir film, götta och alokholfri skumpa:-). "På smällen" heter visst filmen, vilket passar utmärkt i dessa tider:-)

Ha det riktigt bra där ute i kvällsmörkret, så hörs vi snart igen. Simma lugnt

Puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar