fredag 24 april 2009

Då var det dax igen=)

Då var det dax att hämta William och Wilma i eftermiddag, och ha dem till på söndag=).
Jag har en känsla av att det kommer att gå mycket bättre denna gången än den förra, då jag inte mår så illa längre. Mår bara lite illa på mornarna nu vilket är sååå skönt=). Sen kommer vi att vara ute hela lördagen i det vackra vädret, på förmiddagen ska vi åka till vår goda vän Helena och hennes två döttrar. Vi ska fika lite hos henne sen ska vi gå till en lekpark som finns bara några meter ifrån dem, så att barnen får leka av sig lite energi.

Sen på em, runt kl. 13.30 kanske, ska vi åka vidare till Jens föräldrar som oxå vill träffa barnen. Där ska barna (alla tre) få hjälpa farmor och farfar att sätta potatis=), det kommer de nog att tycka är roligt, sedan blir det lite bus, och på kvällen ska vi grilla gott gott.

På söndag ska vi pyssla lite här hemma på tomten, innan det är dax att köra tillbaka dem till deras mamma. Så detta kommer att bli en riktigt rolig helg. Man hinner ju längta massor efter dem när det bara är en helg i månaden som de är hos oss. Visst kan det vara pest och pina med hehe men vilka ungar kan inte vara det. Det är mest när de är inomhus som de slåss annars är de hur snälla och beskedliga som helst=).

Nu ska jag ta med mig Oliver ut ett tag innan Jens kommer hem från jobbet. Kommer mer uppdatering ikväll när alla barna sover=)

Ha det så bra allesamans, och ha en trevlig helg=)
Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar