tisdag 21 april 2009

God kväll kära vänner.
Nu sitter man här ensam i mörkret, och ska försöka skapa en vettig sammanfattning av dagen.
Men skallen är likt den globala plånboken; tom...
Men......jag tror att det började i morse. Pojken vaknade, och så va den nya dagen igång. Hade kanske kunnat börja med; jag vaknade i morse, så va den dagen förstörd. Men för destruktivt.
Idag väntade vi gäster. Mor och mormor kom hit för att gratta Jenny lite i efterhand. Allt fortlöpte bra. Fika gjorde vi, och pratade om släktens sommarställe.
Det finns tre stugor, varav den största behöver en ordentlig översyn av taket. Det regnar in på två ställen, vilket är mindre bra. Men den stora frågan är: Vem betalar för kalaset? Det blir en fråga för framtiden.
Under tiden vi fikade så ringde telefonen. Jenny svarade. Helena va på tråden, och allt slutade med att jenny åkte till henne för att sova där tills i morgon. Oliver ska nämligen få åka kungligt i morgon, i pappas lastbil. Grymt kul ska det bli. Han har tjatat en del, och i morgon blir det äntligen av. Men nu är det dags för farbror Hassel att runda av den här dagen. Klockan ringer 02.15 i natt, så sova står som nästa punkt på dagordningen.
Ha det riktigt bra, så hörs vi snart igen.

Sköt om er.
Puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar