måndag 20 april 2009

En blandad dag=)

Idag, har vi vart ner på byn och handlat lite. Sen har vi städat huset, vilket gick ganska snabbt då det inte va så rörigt här hemma=). Sedan premiärgrillade vi inför denna säsongen, det va riktigt trevligt och ljuva dofter från köttet=), det smakade ljuvligt. Till köttet så hade vi en sallad innehållande: Sallad, honungsmelon, jordgubbar, kvist tomat och majskorn,sedan hade vi kokt potatis, en gräddfilssås med gräslök, salt och vitpeppar i och vi drack en jättegod alcohol fri persikodricka där korken bara flög iväg från flaskan utan att man behövde gör något hehe. Det va en fantastiskt god middag.

Nu under kvällen så har Jens klippt Oliver med hårtrimmern (12mm) sen fick han bada vilket alltid uppskattas av honom=), efter det va det dags för sängen som gick helt utan problem idag=).

Nu sitter vi och kikar på mannen som talar med hundar, samtidigt som jag skriver här och käkar jordgubbar=). Imorgon så får vi besök som jag skrev i gårdagens blogg. Det ska bli trevligt, och Oliver har tjatat lite efter farmor idag då han är en riktig farmorgris lille plutten=)

Nä, nu ska jag mysa lite med min älskling i soffan innan man ska lägga sig.
Ha det bra allesammans.
Kram på er.

1 kommentar: