lördag 24 april 2010

Norbergs marknad m.m.........

Hej hej!
I morse så va barnen feberfria, så vi åkte ner till marknaden här i Norberg och kikade lite. Jag kikade väl mest efter min farbror å hans madame som åker runt å säljer väldigt sköna sockar.
Oliver ville rida på en häst så vi kollade om det fanns någon ponnyridning, vilket det tyvärr inte fanns. Men han fick åka karusell istället som han blev precis lika glad över=)...
Min farbror å hans madame Inger va lyckligtvis där=). De ska till Avesta marknad om två veckor å då ska såklart även vi åka dit=). Ja har man chansen att träffa dem 1 till 2 ggr om året så tar man ju den såklart. Jag tänkte köpa sockar av honom då de är så bekväma att ha, men han sa att ja kunde plocka 5 par.o). Ibland är det bra med släktingar som åker runt.
Här ser ni Tage, Inger å barnen=)...
Efter några trevliga timmar nere på byn åkte vi hem. Oliver ville cykla lite medan vi väntade på farmor och faster som skulle kika förbi på en fika, innan de åkte vidare hem. (de har oxå vart på marknaden)

När farmor å faster hade åkt så blev det lek inne på Olivers rum för oss allihopa =).



Lillgumman :o)





Isabella tyckte att kameran verkade spännande å villle visst låna den. Men det fick hon inte.
Som ni ser på bilderna så ser hon inte så pigg ut i ögonen, vi misstänkte att hon har feber igen. Men då det snart va läggdags så väntade vi med att kolla tempen på henne.




Sen blev det lite bubbelvatten i kolsyremaskinen=)





Hihi, tänk så roligt man kan ha med en ballong. Snygg frilla, hmm eller inte kanske. Men det ser lite roligt ut hehe!


När det va dags att byta blöja på barnen å fixa välling till Bella, så tog jag tempen på båda. Isabella hade som vi misstänkt feber igen :o(, högre än vad det kändes som. Hon hade 38,5, så hon fick alvedon. Imorgon blir det en inne dag för henne och mig. Hon har även börja hosta mer å blivit lite tät i näsan. Så hon är både förkyld och har nog tänder på g då hon har det klassiska tandbajset.
Oliver hade 37,4 :o) så han va fortfarande feberfri, om det är bra väder imorgon så får han gå ut med pappsen om han tar en jacka på sig.
Nu ska jag kika på dumburken en stund, sen är det godnatt eller man kan ju hoppas det iaf då Bella vaknar titt som tätt. Aja det visar sig hur denna natten blir.
Ha det bra
Kramar!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar