torsdag 11 mars 2010

Vårkänslor, barn som inte äter....

prinsessan......
Knutten......

Altantaket som tyngs ner av snön.....


Bilden talar för sig själv......suck....



Hej hej hallå.




Idag är det tordag, och temperaturen orkar sig över noll-sträcket även idag. Skönt.




Sitter och funderar lite på det här med vårstädning lite grann. Det känns långt borta, men man är ju snart inne i april månad. Snön har lämnat alla träd, men det finns fortfarande nästan 60 cm kvar på backen.




Idag blev det kyckling till lunch. Gott! Men som vanligt finns det en herre som inte äter ett smack. Undrar vad det ska sluta nånstans. Han kommer bli så smal, att man snart kan skriva ut en check med han. Han kan ju inte livnära sig på våfflor, pannkakor och pizza hela tiden.




Idag ska jag jobba igen. Kom hem vid ett-tiden inatt, så det va skönt att få lägga sig i skaplig tid. I natt som kommer är jag nog hemma runt halv fyra.




I helgen blir våran yngsta juvel 6 månader. Tiden har rusat iväg sen hon såg dagens ljus för första gången hemma på badrummsgolvet. Just nu väntar vi bara på att hon ska börja sitta själv. Men det verkar dröja lite grann.




Tänkte lägga upp lite bilder på henne, samt det fina vinterlanskapet vi har här hemma. Även om det börjar bli tröttsamt med snö nu.




Ha det bra där ute.:-)

1 kommentar:

  1. Så hittade Jag en intressant Blogg....Söta barn Ni har.
    Ja, Jens eftersom Du är ledig i helgen så kan Du skotta altantaket då..annars blir det nog ingen altan i sommar att sitta på och njuta av en kall öl....
    Hälsningar Anette & Lars

    SvaraRadera