lördag 29 maj 2010

Gårdagen i bilder....

Hej på er!
Igår va vi in till Avesta festivalen då det även va marknad där.

Isabella blev lite sömnig på vägen dit =)

Inne i gallerian så skulle Oliver bestämt åka denna sak som är nån blandning mellan elefant, tekanna å tåg.
Sen fick han ju såklart åka karuseller vilket han älskar, denna åkte han 2ggr först jeepen å sen lastbilen. Han fick även åka "masken" som är en typ mini bergodalbana för barn, jag åkte det tillsammans med honom så att han inte skulle bli rädd.....

På marknaden köpte vi dessa foppatofflor till honom som sen visade sig vara väldigt populära=). Färgen valde han själv.


Sen fick de varsin nalle på tivolit, Jag drog Olivers nalle i en påse (den brun, orange) och Oliver drog fram Bellas nalle via ett rep.



Sen fick han denna t-skirt av farmor hehe... Ja jag vet att den är smutsig på denna bild, men det beror på att han hade den på sig när vi kom hem. (Jens gillar den inge vidare haha, medans jag tycker att det va en ganska fräck text på den :P...)

Sen fick han lite godis oxå.
Han fick en peng av farmor som han köpte detta hjul för. Det har även suttit ett rör med godis på den men när vi kom hem så cyklade han på den så att den gick av, haha ett sådant smartskaft han e... Eller inte :S.

Denna gången köpte jag 12 par sockar utav min farbror, men han sa ta 15. -15? sa jag.
-Ja, du betalade för 12 å då får du tre par på köpet... Tur att man har en sådan snäll farbror hehe...
Sen gjorde jag ett klipp. Köpte dessa två par för bara 150:-, tycker att det va väldigt billigt=)

Jens å Oliver köpte sig varsin keps, Oliver ville ha den med eldflammorna på å Jens den andra. Blev ganska avis på Jens kepa då även jag ha vela ha en sådan väldigt länge, men det fanns bara den kvar å då kikade jag efter en där det står volvo istället men nä ingen sådan heller "SUCK" tänkte jag då. Får hoppas på bättre lycka när det blir höstmarknad i Avesta istället.

Överaskade mannen med denna t-skirt, ni kan tro att han blev glad=). Då Michael Jackson har varit hans största idol sedan ungdomen.

Väl hemma så va vi ute ett tag, Isabella i sin gåstol å som ni ser så har hon kanske inte världens vackraste kombination av kläder haha, men hemma spelar det inte så stor roll. Hennes foppatofflor som hon fick av sin kusin Inez är fortfarnde för stora, men hellre det än bara i strumporna.
Oliver va gullig och plockade blommor till mamma och pappa=)
Vi satte dom i en kopp, det blev väldigt fint tycker vi=)
Min älskade man såg att det har börja komma krusbär på min buske som jag fick när jag fyllde år, så jag kikade oxå å mkt riktigt. Härligt härligt, då kan jag göra en god krusbärspaj till sensommaren/hösten (det kommer bli röda krusbär)
Ha en trevlig kväll
KRAMEN

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar