tisdag 24 mars 2009

Himmel och helvete!

God afton.

Dags att uppdatera er lite om vad som hänt och hur läget är. Som titeln lyder, är det lite av himmel och helvete.

Himmel:

Idag steg vi upp tidigt. Vi hade en resa in till västerås idag, då vi ÄNTLIGEN skulle få se det fantastiska som växer i Jennys mage. Fantastiskt! Man vänjer sig aldrig, det är en lika spännade resa varje gång man väntar tillökning. Dagens teknik gör att man kan få kanon-bilder. Vi fick sex bilder till priset av tre, och en av bilderna ser du lite längre ner.
Till en början va det ganska stillsamt i magen, men efter en liten stund blev det livat värre. Gumman på hospitalet mätte huvud, mage och lårben, och resultatet visade att Jenny är 17:e veckan + 4 dagar. Ny vecka varje fredag med andra ord.

Beräknat datum för nedkomst är 27/8, exakt en månad efter min egen födelsedag:-).




Helvete:

Oliver är fortfarande sjuk. Feber i allmänhet mellan 38,5-39,1. Hostan har tilltagit ordentligt, vilket resulterade i att han kräktes i soffan. Som tur va hade han sitt täcke över sig, så soffan klarade sig helt och hållet.
Under tiden vi va till västerås, fick han vara hos Helena, hans gudmor. Det hade fungerat bra, som alltid när han är där. De hade bakat lite och lekt med allehanda leksaker. När vi kom dit blev det fika och prat, trevligt.
Farmor har vi också besökt. Där blev det lunch och kaffe. Sen va vi tvungen att åka hem. Oliver behövde lite lugn och ro resten av dagen. Nu är det bara att hoppas på att ingen av oss blir drabbad. Men det ska nog gå bra.
Man hjälper och stöttar varandra så gott man kan. Nu är det dags att runda av dagens rapport. Önskar alla en fortsatt fin kväll, och på återhörande.
Sköt om er alla.


Puss o kram










1 kommentar:

  1. Vilken fin bild ni fick :) De var inge roligt att olivers feber och hosta ska hålla i sig så länge :S

    SvaraRadera