onsdag 24 juni 2009

Vinter.....

Urk säger jag bara. Fy för böveln för denna värme. Tar mina sista krafter till en uppdatering av bloggen.
Idag va vi till lekparken igen, som Jenny skrev om härom dan. Det va en del barn där, men ingen som Oliver fastnade för riktigt.
Efter ett tag kom en av dagisfröknarna dit med sin son, och då blev det livat. Det va ett väldigt kärt återséende. De satt och lekte lite i sandlådan, innan vi tog en fika med glass och dricka.
Väl hemma va det dags för lite middag. Det blev enkelt, Dennis hot dogs med bröd.
Sen, när den absolut värsta värmen börjat lägga sig rev jag fram gräsklipparen, och oliver lekte i vattenspridaren.
Den skulle han kunna leka i hela dagar, men då strålningen från solen är som värst mellan 10-16 så får han glatt vänta till kvällningen.
Nu sitter jag här med en likör och bara tar det lugnt. Jenny ska kika lite hur det ser ut i graviditetsvecka 31 på nätet. Hon brukar kolla vad som står, och sen stämma av med hur det känns och så.
Nä, mera likör, och ännu mera lugnt. Det är vad som väntar. Bilder på dagen kommer lite senare.
Ha det så bra.

Puss o kram....

1 kommentar:

  1. Jo jag vet ju hur han var! Inte riktigt som han borde vara för Lukas bästa tyvärr, ni må ju försöka att ta upp kontakten igen även om hans pappa är en stor fet idiot, även om han är som han är så känns det nog bättre för Lukas om han får höra av dig, speciellt när han blir äldre och han börjar ju vara ganska så stor nu! tycker absolut du ska kontakta sos! för även om det är hans pappa som har vårdnaden har han ju faktiskt rätt till båda sina föräldrar :)

    som det låter både på Lukas och Oliver så är ju komjölksallergi något som inte låter så otroligt, det är så tragiskt att någon aldrig gör något, det är ju samma här,, men allergi tester säger dom inte funkar på barn under 3 år, så man kan mycket väl vara allergisk trotts att det inte visat något, det ni själva i så fall borde prova det är att ge helt komjölksfri mat till Oliver i en månad och senare ge han mjölk och se om han får något besvär! det är dock ganska dyrt och knepigt att ge helt mjölkfritt! men det finns jätte bra sidor på internet om mjölkfri mat (recept på både mat och bak)

    SvaraRadera