måndag 22 juni 2009

Uppdate!

Dags för uppdatering. Har varit väldigt dålig på att skriva här, har inte haft så mycket att skriva om, och när man väl har haft det så har man inte orkat.

Det har inte hänt så mycket här då det bara har regnat jämt. Men i fredags (midsommar) så hade vi tur med vädret från eftermidagen. Jens jobbade på dagen så jag messade till jens kusin Roger och hörde om han kunde köra in mig å grabben till sala. Så att vi kunde åka med sista svängen, och det kunde han. Oliver blev så glad att han bara studsade upp å ner, han ville genast ringa till pappa och berätta att han skulle få åka med i lastbilen.
Senare när han hade slutat, åkte vi till Jens föräldrar och sa hej och åt lite mat innan vi åkte vidare någon km till Jens morbror och moster. Där stannade vi ända till 23.30 innan roger körde hem oss till Norberg, Oliver va ju tvungen att sova. Annars hade vi stannat där ännu längre.

Det va riktigt roligt faktist:-). Jens Kusin Åsa va hemma då (hon bor i gbg), Hennes kompisar va där också, de va jätte trevliga allihopa. Alla gillade Oliver då de bytte av varandra för att leka med honom, han fick dock en favorit som heter Jhon. Hehe han fick sitta på hans båge och starta den å gasa, och det tyckte han va super roligt.

Sen igår så åkte vi till Hembygdsgården här i Norberg, vilket oxå är en mycket populär plats för oliver. Det finns en vacker lekpark och en väldigt fin damm, med fiskar och änder i som man kan mata med bröd:-). Vi åkte dit idag med en stund innan det va dax för Jens att åka och jobba. Kommer att lägga ut bilder i en separat blogg, från i fredags, igår och idag.

Nu ska jag vila min onda rygg, en stund. Ha en skön kväll allesammans:-)
Kram kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar