tisdag 2 juni 2009

Äntligen Hemma!

Hej hej.
Nu är vi äntligen hemma. Så så så skönt. Drygt två veckor har vi varit borta, men nu är det slut med det. Det har varit påfrestande på alla sätt att behöva bo hos mor och far, men utan alternativ hade vi inget val. Jenny har varit fantastisk. Hon har hållit humöret uppe i pricip hela tiden, trots att hon har varit där hela dagar. Jag har ändå jobbat, så lite har man kommit bort iaf.
Nu har vi ett nyrenoverat badrum. Skitsnyggt blev det!!. Allt är nytt. Inte en enda gammal pryl finns kvar. Jenny kommer ta bilder när vi fått upp de skåp, hyllor och annat som ska in är på plats.
Oliver va väldigt glad över att få vara hemma igen, på heltid. Han har inte velat åka till farmor då vi varit hemma och tittat till bygget.
Nu återstår en hel del jobb på utsidan; rabbater som ska rensas, gräsmattan ska klippas osv. Allt har ju hamnat efter lite tyvärr.
Men nu sitter vi bara och njuter av att få vara hemma. Lite tv och mys i soffan känns kanon.
Nu kommer vi lägga upp inlägg lite oftare, så sändningen på det mobila bredbandet är bättre hemma.
HA det bra allihopa, så hörs vi snart igen.

Puss o kram

2 kommentarer:

  1. Håller med dig, men det är roligt att få lite respons från sina inlägg, bra som negativ. Skulle vara roligt att få se vem personen är, men men.

    Hur är det med er då?

    SvaraRadera
  2. Det är bara bra med oss, vi har gjort en paus med maten nu för inez och kör bara ersättning och välling. Förhoppningsvis ska hon tycka om maten mer då vi ska börja om med den igen :)

    SvaraRadera